Idei de weekend: 21-23 septembrie

Idei de weekend: 21-23 septembrie

În perioada 21-27 septembrie, Cinema Studio din Bucureşti şi Cinema Victoria din Cluj Napoca vor găzdui reluarea celei de-a doua ediţii a MECEFF – Mediaş Central European Film Festival, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate cinematografiei din această zonă.

Alba

  • Cupa Trascău – orientare turistică şi escaladă (21‑23 septembrie).
  • Floare de folk – festival de muzică şi natură (21‑23 septembrie).

Arad

Argeş

  • Festivalul tradiţii argeşene – eveniment pentru continuarea, dezvoltarea şi promovarea valorilor autentice ale tradiţiilor şi obiceiurilor zonei (21‑23 septembrie).

Bihor

  • Festivalul de Teatru Scurt – spectacole de teatru (23‑30 septembrie).

Botoşani

Braşov

  • Expoziţie de groază la Castelul Bran – expoziţie de instrumente de tortură folosite în Evul Mediu (15 iunie‑14 octombrie).
  • Noaptea Devoratorilor de Publicitate – cel mai popular eveniment dedicat publicităţii (22 septembrie).
  • Predeal MTB Trophy – competiţie de ciclism (22‑23 septembrie).

Bucureşti

Cluj

  • Crosul Companiilor (23 septembrie).

Giurgiu

Gorj

Iaşi

  • Expo AnimalPark – eveniment dedicat iubitorilor de animale de companie (21‑23 septembrie).

Sălaj

Sibiu

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.