O invitaţie pentru tine şi copilul tău, la KINOdiseea

O invitaţie pentru tine şi copilul tău, la KINOdiseea

De câte ori te cerţi cu piticul sau pitica pe telecomandă? Lasă măcar acum de la tine şi hai să vedem împreună filme frumoase pentru copii, la KINOdiseea!

Cea de-a patra ediţie se va desfăşura între 16 şi 21 noiembrie, în Bucureşti, la cinematografele mele preferate: Cinema Studio, Cinema Eforie şi Sala Elvira Popescu. Kinodiseea conţine un caleidoscop de filme distractive, educative şi stimulative pentru copii şi părinti, care nu pot fi urmărite în mod obişnuit la televizor sau în cinematografe. Poţi să vezi programul aici.

Abia aştept să văd Zarafa, povestea adevărată a primei girafe a Franţei și a călătoriei sale pline de peripeții, cu balonul, din Egipt la grădina zoologică din Paris. Apoi Gattu, un film despre un oraş fantastic, plin de zmee şi Dragonul de gheaţă, povestea unui băiat aflat în căutarea unui nou cămin, ce trece printr-o mulţime de aventuri, se îndrăgosteşte pentru prima oară, descoperă balenele şi îşi face prieteni neobişnuiţi.

Pe lângă filme vor fi şi alte activităţi sau ateliere, pe care te las să le descoperi, pe siteul festivalului.

Până una alta spune-mi dacă ai vrea să vii cu noi şi ce ţi-ai dori să vezi, într-un comentariu, iar eu, mâine dimineaţă, voi trage la sorţi câştigătorul sau câştigătoarea invitaţiei duble pe care organizatorii o pun la bătaie. În baza ei vei putea să participi la premieră sau la orice alt film de la ora 19:00, în altă zi, în cadrul festivalului.

Intră în tragerea la sorţi doar răspunsurile care apar până la ora 23:59, azi, 14 noiembrie.

Nu uita să comentezi cu un mail valid, să verifici şi să răspunzi repede la anunţul meu de joi dimineaţă, 15 noiembrie, (când voi anunţa câştigătorul) altfel invitaţia va fi oferită altcuiva. Îţi voi da detalii atunci, tot într-un comentariu la acest articol!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.