A venit Moşul în LumeaMare!

A venit Moşul în LumeaMare!

Dacă ai fost sâmbătă alături de noi, la Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun, ştii că aşa e. Cu toate acestea, pentru suspicioşi şi pentru cei care nu mai cred în Moş Căciun, am făcut multe poze, am povestit lucruri frumoase, amuzante sau foarte emoţionante, am împărţit daruri, am fost cu toţii pe rând şi Moşi şi copii, cuminţi sau obraznici, mai ales acolo în banca doi şi în rândul din spate :-). Echipa noastră a fost mai plină de data aceasta, le-am avut alături pe Alina, Ghiocel(a), Ina, Laura şi ne-am gândit cu drag la Lori sau la Maria şi Ancutza, aflate departe în Italia. LumeaMică dă şi ea din coate şi se pare că are şanse să intre în curând în echipă, la cât de mult iubeşte condeiul şi microfonul!

Îmi e greu să descriu, eu una am petrecut aproape 4 ore magice. Sper că şi tu ai simţit la fel!

Mulţumim tuturor celor care au dăruit o parte din amintirile lor din călătorii, mulţumiri speciale lui Moş Crăciun şi Renului său devotat, mulţumim pentru cadourile din sacul Moşului, stânse cu sârg de la S.E.R.V.E, Editura Herald, Editura Tritonic, Revistele Elixir Travel şi NG Traveler, TAP Portugal România. Mulţumesc Bogdan Hrib pentru participare şi pentru cel mai recent roman, Ultima Fotografie.

Mă opresc aici, te las să te bucuri de fotografii. Dacă îţi doreşti una dintre imaginile cu tine la o rezoluţie mai mare, dă-mi de veste pentru a ţi-o trimite!

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.