Idei de weekend: 22-24 martie 2013

Idei de weekend: 22-24 martie 2013

Dragi motocicliști, pasageri sau iubitori ai fenomenului moto, vă așteptăm cu brațele deschise, sâmbătă, 23 martie 2013, la o nouă ediție de Povești din LumeaMare, de această dată pe 2 roți. Tot sâmbătă, începând cu ora 11, bicicliștii protestează: Nu vrem piste pe trotuar. Vino și tu cu bicla, gestul tău contează! Iar de ora Pământului (20:30-21:30), stingem lumina ca să lăsăm Pământul să respire.

Bihor

  • Top Travel – târg de turism (22‑24 martie).

Bucureşti

Brașov

Cluj

Maramureș

  • BookLand – târg de carte (19‑31 martie).

Suceava

  • Agro Expo Bucovina – târg internațional de agricultură și industrie agroalimentară (22‑24 martie).

Timiș

  • Târgul maltez de primăvară – articole de îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, precum  şi felurite obiecte de decor interior sau jucării (21‑23 martie).
  • Underground „Resistance” Timisoara Festival – festival underground (22‑23 martie).

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.