SlowRide pe #MyDanube – intro

SlowRide pe #MyDanube – intro

Când eram eu, maică, mai tânără şi ascultam non-stop metale, unele albume aveau acele melodii numite intro. Unele dure, altele moi şi la sentiment, faza e că de cele mai multe ori erau altfel decât restul. Cam aşa a fost şi prima parte a călătoriei #MyDanube, anume goana spre izvoarele Dunării. N-am ajuns încă la Donaueschingen, dar în timp ce citeşti tu asta mai avem puţin şi suntem acolo.

A fost şi greu, a fost şi frumos, am avut şi mulţi kilometri, dar ne-am bucurat de… află mai multe  pe SlowRide.

Te invit, din nou, să ne urmăreşti update-urile pe paginile de Facebook SlowRide.ro şi LumeaMare (vezi aici şi un album de fotografii), dar şi pe Twitter, dupa hashtagul #MyDanube.

IMG_5329

Acest proiect este susţinut şi inspirat de:

Tripsta.ro, Ungaria.info.ro, Austria.info/ro, The Danube Niederösterreich, Linztousismus.at, Municipalitatea Vienei, Compress România, Ingolstadt Tourismus, Germany.travel, Danube Competence CenterSerbia.travel

Dunare Tripsta Dunare Ungaria

Dunare Linz Dunare Krems Dunare Serbia Dunare Germania Dunare Ingolstadt

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.