Câştigătorul concursului „Superzoom în amintiri”

Câştigătorul concursului „Superzoom în amintiri”

Concursul Superzoom în amintiri s-a terminat ieri noapte. Tot ieri noapte s-a terminat şi vacanţa mea, dar nu mă plâng şi nu te ţin cu asta, încerc doar să justific ora târzie la care am reuşit să verificăm toate comentariile şi înscrierile la newsletter. M-am bucurat să recitesc atâtea şi atâtea descrieri frumoase şi m-am bucurat, într-un final, că nu am ales să jurizez personal comentariile. Mi-ar fi fost extrem de greu să aleg. Aşa că sorţii, cu ajutorul Random.org, au ales comentariul câştigător. Acesta îi aparţine lui Paul Tomosoiu, pe care îl felicit şi spre care va pleca, în urma confirmării, camera foto Sony Cyber-shot™ HX50.

Câştigătorul va fi contactat şi pe mail.

Felicitări şi încă o dată mulţumiri tuturor celor care şi-au făcut timp să împărtăşească cu noi o amintire frumoasă!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.