Ţie ce ţi-a zâmbit prin lumea asta mare?

Ţie ce ţi-a zâmbit prin lumea asta mare?

Da, ai citit bine, nu vreau să te întreb cine ţi-a zâmbit. Nu e vorba despre oameni, ci despre acele surprize cu doi ochi şi un zâmbet, galbene sau nu, care se ivesc de unde te aştepţi mai puţin şi îţi fac ziua mai frumoasă, fie că eşti într-o călătorie, fie că eşti cu treabă prin propriul oraş.

Uite, noi am ales câteva exemple şi ne-ar plăcea foarte tare să ne mai trimiţi şi tu fotogafii, să le adăugăm şi să zâmbim de fiecare dată când dăm de ele. Bineînţeles că spunem ale cui sunt imaginile şi punem link către blogul tău, dacă ai.

Ştii unde ne găseşti, dar ca să nu mai cauţi încearcă aici: noutati at lumeamare punct ro.

Smiley_0405
Bocane de muraturi cu zambet, Budapesta
Smiley_0411
Muraturi zambarete, Budapesta
semafor-zambet
Semafor cu zambet

 

Bratislava-zambet
Ghiveci cu zambet, Bratislava

 

Oua zambet
Oua cu zambet, la un hotel in Germania

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.