Cum a fost la Poveşti din LumeaMare ediţia 34

Cum a fost la Poveşti din LumeaMare ediţia 34

Sper că toată lumea este de acord că duminica aceasta a fost deosebită. Noi ne-am bucurat să vedem din nou o sală plină de prieteni şi cred că nu doar noi;  se pare că tuturor ne-a fost dor de acest eveniment. Poveştile noastre au fost sincere şi spuse din suflet, ceaiul sau sangria ne-au dat o stare bună, iar trolerele de la Lamonza oferite la tombola de la final cred că au alimentat şi mai tare dorul de ducă.

Ar fi greu să cuprind în două cuvinte ce s-a povestit, timp de 3 ore (poţi să vezi aici despre ce a fost vorba), dar promit că vom adăuga la acest articol, cât de curând, secvenţe filmate din prezentările noastre, pentru cei care vor să revadă sau pentru cei care nu au reuşit să prindă un loc. Pe scurt, Elena Cîrîc ne-a împărtăşit experienţa pe care a avut-o în cele două luni pe care le-a petrecut Brazilia, ca voluntar şi călător, a răspuns la întrebări legate de siguranţă sau diferenţe culturale şi ne-a arătat că nu e chiar atât de greu să te descurci, chiar dacă pleci singură prin lume. Eu şi Alex am reuşit (victorie!) să vorbim împreună şi separat, fără să ne smulgem prea des microfonul unul altuia, în timp ce am împărtăşit ceva secrete şi locuri mai puţin cunoscute din Barcelona. Iar Ina Popa ne-a amuzat cu peripeţiile ei pe motor, pe drum asfaltat şi pe lângă drum asfaltat, în nesfârşitul traseu către o mică parte din Rusia cea mare. În completarea poveştilor şi a imaginilor din galeria de mai jos, de la faţa locului, te invit să vezi, pe pagina noastră de facebook, o selecţie de fotografii din Barcelona şi o alta din Rusia.

Elena Cîcîc
Elena Cîcîc
Dovada ca nu am vorbit doar Roxana
Dovada ca nu a vorbit doar Roxana
Ina, privind cu emoţie către Rusia
Ina, privind cu emoţie către Rusia

Aşa cum am anunţat şi în deschiderea evenimentului, Poveşti din LumeaMare va rămâne un eveniment restrâns la cel mult 40 de participanţi, din dorinţa noastră de a nu sacrifica calitatea şi interacţiunea umană pentru cantitate. Sper ca buna noastră intenţie să fie înţeleasă şi sper că evenimentul de duminică a dovedit că ne simţim mai bine cu toţii în această formulă. Ba mai mult de atât, ne pregătim să organizăm şi câteva ediţii de Poveşti din LumeaMare în deplasare, în grupuri de maxim 15 persoane. Aşa că stai cu ochii pe noi şi abonează-te la newsletter pentru a primi cu prioritate veşti despre următoarele evenimente şi alte oferte pe care le vom avea special pentru abonaţi (de exemplu, acum, toţi cei care se abonează primesc un Ebook gratuit despre Tenerife).Şi nu în ultimul rând, acordă-ne două minute pentru a ne spune părerea ta despre acestă nouă ediţie, nu sunt decât trei întrebări iar completarea lor este anonimă. Poţi să ne laşi şi un comentariu, dacă preferi aşa. Îţi mulţumim!

Fotografii:

Mulţumim Anca Argeşiu pentru cele două fotografii în care apărem amândoi. Şi ne cerem scuze că apare tot semnătura lui Alex pe ele, a fost un export automat 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, în plus Roxana desenează (și este sudentă la grafică acum), iar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil devenit între timp adolescent.