Evenimente cu şi despre biciclete

Evenimente cu şi despre biciclete

Foarte pe scurt, pentru că mă pregătesc de plecare, dar nu vreau să amân, iată peste ce am mai dat în ultima vreme:

10 mai: Oraş pentru oameni, un protest la care ar fi bine să mergem: detalii aici.

11 mai: O nouă ediţie Prima Evadare, detalii aiciLorena ne spune că, date fiind ploile din ultima vreme, este posibil ca traseul de la Prima Evadare să fie mai noroios decât în mod obişnuit, dar asta nu trebuie să-i descurajeze pe cei care participă la concurs.

24 mai: Un eveniment aero-ciclistic, detalii aici.

24 mai: Paradă moto şi de biciclete, detalii aici.

17-20 iulie: Turul Ciclist al Sibiului, detalii aici.

Ca o concluzie, ştii cât loc ocupă pe şosea 6o de persoane? Probabil că ai văzut deja campania, dar mi-a plăcut atât de mult ideea!

Mă mai completezi şi tu cu ce ştii că mişcă pe două roţi în perioada următoare?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.