Oferte în zbor spre trei destinaţii KLM pentru trei zile

Oferte în zbor spre trei destinaţii KLM pentru trei zile

Aşa cum ne-a obişnuit KLM, azi încep trei zile de promoţii pentru trei destinaţii intercontinentale: Hangzhou, Kuala Lumpur şi Rio de Janeiro cu preţuri începând de la 499€, 599€ şi respectiv 649€.

Spre Hangzhou nu sunt multe locuri disponibile la acest preţ şi nu pentru toate datele, aşa că dacă ai drum sau vrei să ai drum spre China prinde ofertele din zbor. Pentru 22 septembrie şi retur pe 9 octombrie – 499 €.

Hangzhou

 

Perioada de călătorie se întinde până pe 11 Decembrie 2014.
Perioadele de black out, în care preţul promoţional nu este disponibil, sunt:
Kuala Lumpur: 1 iulie – 25 august 2014,
Rio de Janeiro: până pe 15 iulie 2014,
Hangzhou: 1 iulie – 25 august şi 1-20 octombrie 2014.

Călătorie plăcută!

Tariful este valabil la data publicării articolului.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.