Sesiunile „I Wander!” de la WonderDay şi un concurs

Sesiunile „I Wander!” de la WonderDay şi un concurs

Sper că nu ai uitat că ne vedem pe 29 iunie în lumea WonderDay, pe domeniul Palatului Mogoşoaia! Ţi-am povestit deja aici despre primul eveniment concept de acest gen din România. Astăzi revenim doar pentru a-ţi comunica noutăţile şi pentru a-ţi spune că nu mergem singuri acolo. Avem o invitaţie dublă de oferit, celui care va da cel mai frumos răspuns la întrebarea: ce anume te-a impresionat cel mai mult într-o călătorie sau, în general, în călătoriile tale? Poate să fie un loc, un peisaj, o descoperire, o surpriză plăcută sau neplăcută, o poveste, o vorbă, ce vrei tu. Ai grijă doar cum descrii ca să ne impresionezi şi pe noi! Data limită până la care poţi să comentezi este 22 iunie. Anunţăm câştigătorul luni, 23 iunie. Dacă nu primim o confirmare în aceeaşi zi, pasăm invitaţia unui alt câştigător, aşa că stai cu ochii pe noi!

Acestea fiind spuse, te mai anunţ şi că sesiunile „I Wander!” vor cuprinde poveşti frumoase de călătorie spuse de Cezar Dumitru, Adriana Cocic şi ai voştri cu drag, Roxana şi Alex. Vestea bună e că Ana-Maria Caia s-a alăturat ca moderator şi ne va ajuta să ne adunăm gândurile sau să ne oprim atunci când poveştile se vor abate prea tare de la temele alese. Vor fi două sesiuni interactive de discuţii: în prima, I Wander through the Wonderful Sounds, ne vom ocupa de explorarea lumii prin muzică şi sunete, în a doua, I Wander through the World’s Wonders, vom încerca să ne reamintim cele mai frumoase locuri vizitate, întâmplări inedite şi poveşti despre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut pe drum.

Nu uita că dincolo de poveşti vei avea ocazia să asculţi şi câteva voci minunate în concert: Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor, Tape Five, Moonlight Breakfast… Şi cine ştie ce surprize ne mai pregătesc organizatorii, Amphitrion!

Dacă nu ai noroc cu invitaţia, e bine să ştii că biletele sunt disponibile după cum urmează: în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro, la preţul de 149 de lei. Ar fi bine să le procuri din timp pentru că în ziua evenimentului vor avea preţul de 160 de lei.

Copiii cu vârste sub 12 ani au acces gratuit, numai acompaniaţi de cel puţin un adult.

Urmăreşte noutăţile pe pagina noastră de facebook sau pe pagina evenimentului WonderDay.

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care a călătorit cât de mult a putut împreună, practicând un turism responsabil. Roxana este pasionată de artă și desen, Alex de fotografie și gastronomie. Petra, pe care o vei regăsi mai mult copil între paginile acestui blog, a devenit între timp adult și a pornit pe propriile căi în viață.