Florile din Ciucaș – detalii macro

Florile din Ciucaș – detalii macro

Pe drumul de la cabana Muntele Roşu până pe vârful Gropşoarele am lăsat o vreme cadrele largi şi generoase cu coame de munţi şi pete de nori pe cer şi mi-am lăsat obiectivul în jos spre florile delicate şi colorate care se iţeau semeţe şi oacheşe din covorul de iarbă. Nu le ştiu încă pe nume dar te las în continuare în compania florilor de pe Ciucaş:

Ciucas_4144

 

Ciucas_4160

Ciucas_4168

Ciucas_4182

Ciucas_4190

Ciucas_4198

Ciucas_4334

Ciucas_4338

Ciucas_4343

Ciucas_4458

Ciucas_4449

Ciucas_4467

Ciucas_4471

Ciucas_4474

Ciucas_4502
Motociclist la cules de polen

Ciucas_4531

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.