Concurs: alege şi câştigă o carte!

Concurs: alege şi câştigă o carte!

Sunt oameni care ştiu foarte bine că o bijuterie în plus nu strică niciodată. Sau o pereche de pantofi. Sau o călătorie? 🙂 Există lucruri din care nu avem niciodată prea multe sau prea mult. În aceeaşi categorie intră sau ar trebui să intre şi cărţile. Iar acum poţi să câştigi una în plus pentru biblioteca ta. Ştiu sigur că nu vei spune că ai prea multe!

După cum ai aflat deja, Editura Herald te invită în librării, unde te aşteaptă cu reduceri şi premii, în campania „EXPLOREAZĂ! Cărţile te orientează” (vezi mai multe detalii aici sau aici). Şi dacă nu ai reuşit încă să ajungi într-o librărie, îţi aducem noi cărţile mai aproape, oferindu-ţi şansa de a câştiga una ca premiu la concursul pe care îl lansăm chiar acum.

Ce trebuie să faci? E foarte simplu, uită-te doar în lista cărţilor aflate în promoţie (dă click pe text), alege una şi spune-ne, într-un scurt comentariu, motivul pentru care ţi-o doreşti.

Poţi alege orice carte dintre cele 40, sigur vei găsi ceva pe plac pentru că sunt din diferite domenii: filosofia minţii, ştiinţă, parentaj, civilizaţii antice, psihologie şi psihoterapie, religie, sănătate etc.

Concursul se încheie miercuri, 10 septembrie, la miezul nopţii. Trei câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi, printr-o actualizare la acest articol, joi, 11 septembrie. Câştigătorii vor avea libertatea de a-şi alege ce carte vor, din lista mai sus menţionată.

Noi ne-am comandat deja trei cărţi din trei domenii diferite. Eu voi încerca ceva pentru părinţi, Ferestre către copiii noştri de Violet Oaklander, Lorena va studia Mintea liniştită şi senină de Dalai Lama, iar Ina se va delecta cu Poeme persane de Rumi. Îţi vom povesti şi cum ni s-au părut, când le vom termina.

Tu ce carte vei alege?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.