Cine eşti şi de ce ne citeşti?

Cine eşti şi de ce ne citeşti?

Ştii că ne place să aflăm mai multe despre tine, despre cel sau cea care ne citeşti şi poate că nu ai timp sau nu te simţi confortabil să ne laşi un comentariu. Am mai pregătit din când în când câte un chestionar şi am fost foarte bucuroşi să primim răspunsuri şi să ne construim în minte imaginea cititorului nostru, să observăm cât de mult ne seamănă :)! Ne place să ştim cum ai ajuns pe la noi sau cât de des o faci, dacă îţi este de folos ceea ce scriem, dacă te-a lovit inspiraţia după ce ne-ai citit, dacă te-am ajutat să îţi clarifici aspectele sau planurile unei călătorii.

Acum te rugăm din nou să ne ajuţi. Participăm la un studiu profesionist de audienţă pe bloguri, organizat de Standout. Am fi onoraţi să ne acorzi cele 4 minute necesare pentru a răspunde la 8 întrebări simple. Hai să spunem că ăsta e cadoul tău pentru noi, pentru că în curând împlinim 5 ani. Pregătim şi noi o surpriză la schimb, fii cu ochii pe noi zilele acestea!

Întrebările se află aici:Îţi mulţumim!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.