Povești aniversare din LumeaMare – ediţia 35

Povești aniversare din LumeaMare – ediţia 35

Ce am făcut în ultimii 5 ani? Prin câte locuri am fost şi câte articole am scris pe LumeaMare? Greu de ţinut numărătoarea, zău! Ştiu doar că acum 5 ani îmi încâlcisem neuronii şi îmi nedormisem nopţile încercând să înţeleg cum se face şi cu ce se mănâncă un blog. În 5 ani am aflat cu ce se mănâncă, aşa cum am aflat că nu se mănâncă de pe urma lui. Ne-am hrănit cu călătorii şi am crescut constant adunând aproape 2800 de articole, 34 de ediţii de Poveşti din LumeaMare în Bucureşti şi vreo trei în deplasare, 15.000 de comentarii şi foarte mulţi prieteni. Să ne pregătim să sărbătorim cum se cuvine, aşadar! Şi cum se cuvine cel mai bine? Cum altfel decât povestind despre călătorii, într-o nouă ediţie de Poveşti din LumeaMare?

Afis eveniment 35

Te aşteptăm să ne spui La Mulţi Ani pe 27 septembrie, ora 12:30, la Journey Pub, alături de partenerul nostru deja tradiţional – S.E.R.V.E. Evenimentul durează până în jur de ora 16:30 iar intrarea, pentru că este o ediţie aniversară, este gratuită. Grăbeşte-te să îţi rezervi un loc, trimiţând un mail la roxana punct farca at lumea mare punct ro. Te rog să îmi spui în mail câţi sunteţi şi numele persoanelor care te însoţesc. Participarea este posibilă doar pe baza rezervării iar locurile sunt mai multe, de data aceasta, dar nu sunt nelimitate.

Actualizare: În acest moment lista este închisă, în ciuda spaţiului generos toate locurile au fost ocupate! Poţi totuşi să trimiţi un mail şi să te trec pe o listă de aşteptare, există şansa ca înainte de eveniment să se mai elibereze locuri.

Poate că vrei să ştii şi despre ce vom povesti, aşa că dezvăluim din culise:

Momente din Tanzania şi Zanzibar – cu subsemnata, alături de domnul meu drag, Alexandru, dar şi Petra-care-nu-poate-sta-deoparte-când-vine-vorba-de-Africa. Voi încerca să mă opresc la 10 momente minunate, dar şi vreo 5 situaţii caraghioase, ca să te mai scot din extazul ce te va cuprinde în faţa peisajelor senzaţionale şi a vieţii sălbatice în deplina sa libertate. Iar prietenii şi colaboratorii noştri de la 1001 adventures vor fi de faţă pentru a răspunde la mai multe întrebări, în caz că vei dori să ne-o iei pe urme.

Prin Franţa pe două roţi – cu draga noastră Ina, proaspăt revenită dintr-o tură pe motocicletă ce a cuprins castele, insule, dune, stridii, vinuri bune şi multe altele (dacă ai urmărit pagina noastră de facebook ai putut să vezi câte ceva), pe care nu ţi le mai enumăr aici, o va face ea, cu umorul obişnuit.

Incursiune în Peloponez – cu Mihaela Trifu. O veste bună de ultimă oră, primită în direct din Peleponez, de la prietenii noştri Mihaela, Cătălin şi fetiţa lor, Flavia, unii dintre cei mai conştiincioşi participanţi la Poveşti din LumeaMare. Vestea a fost primită prin sms şi suna aşa: “E aşa frumos pe aici că dăm pe afară!”. Ei se află încă acolo dar până pe 27 septembrie vor fi înapoi şi îi aşteptăm să ne aducă o porţie de soare şi o bucăţică mai puţin cunoscută din Grecia.

Surprizele nu se opresc aici, dar te lăsăm să le mai descoperi şi la Poveşti din LumeaMare ediţia 35.

Aştept cu drag mailul în care să mă anunţi că vii, mai întâi. Urările mai încolo sau la Poveşti!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.