(P) O nouă clasă de călătorie şi câştigătorii concursului Lufthansa

Acum două săptămâni te invitam împreună cu Lufthansa la un concurs pe pagina noastră facebook, încurajându-te să împărtăşeşti cu noi cele mai frumoase amintiri din deplasările tale cu jobul, să ne arăţi ce mică sau mare descoperire ai făcut atunci când ai ieşit de la muncă pentru a te plimba, pentru a te distra sau pur şi simplu pentru a profita de o oră sau o zi liberă câştigată cu greu într-o delegaţie. Mulţumim tuturor celor care au participat nu doar cu fotografii şi poveşti ci cu tot sufletul, aşa cum poţi vedea şi tu, dacă te uiţi pe pagina evenimentului „Cum ai descoperit lumea după orele de muncă„.

Aşa cum am promis, avem acum două noutăţi de comunicat: o nouă clasă de călătorie de la Lufthansa, pentru toţi cei care călătoresc pe distanţe mari şi doresc să se bucure de mai mult confort, dar şi numele celor doi câştigători la concursul de care tocmai ţi-am amintit.

O nouă clasă de călătorie de la Lufthansa: Premium Economy

Lufthansa_03184

O nouă clasă de călătorie va fi introdusă pe zborurile Lufthansa, începând cu luna decembrie 2014: Premium Economy. Acesta va fi disponibilă treptat, pe toate cele peste 100 de aeronave ce operează rute intercontinentale, până în vara anului 2015. Chiar dacă preţul unui bilet este semnificativ mai mare, faţă de un Economy obişnuit, acesta este mult mai avantajos faţă de biletul business, iar gradul de confort şi beneficiile merită studiate cu atenţie. Am ales ceea ce mi se pare mie cel mai important, pentru un zbor de lungă durată:

  • Ai dreptul la două bagaje la cală, fiecare cântărind cel mult 23 de kilograme.Premium Economy Lufthansa
  • Scaunul ergonomic, mai mare decât cel de la Economy, se poate înclina mai mult; în plus, ai posibilitatea de a-ţi regla suportul pentru cap, mai mult loc şi suport confortabil pentru picioare, dar şi mânerele tale pe care să-ţi sprijini coatele.
  • Mai mult spaţiu de depozitare.
  • Ecran TV mai mare şi o telecomandă cu care îţi poţi alege singur ce să vezi.
  • Un set de accesorii de călătorie.
  • Băutură de întâmpinare la sosire şi o sticluţă de apă la fiecare scaun.
  • Contra unei taxe decente, ai acces la Lufthansa Lounge.

Mai multe detalii poţi găsi şi tu aici sau aici.

Acestea fiind spuse, nu-ţi mai rămâne decât să-ţi faci bagajul şi să pleci ceva mai relaxat în următoarea delegaţie. Biletele se pot rezerva de acum, pentru călătorii începând cu luna decembrie 2014. Iar o geantă de voiaj nouă poate că ţi-ar fi de folos. Află mai departe dacă ai avut noroc să o câştigi.

Câştigătorii concursului

genmedia_PIC1743479_RL_01_w1500_h1500 genmedia_PIC1743479_RL_05_w1500_h1500

 

Primul troler Lufthansa şi premiul pentru cea mai frumoasă poveste, este pentru:

Raluca Patrascu

Al doilea troler Lufthansa s-a acordat printr-o tragere la sorţi în care au intrat toţi participanţii la concurs, iar câştigătorul este:

Cristina Peters Patrascu

Ne folosim de această ocazie pentru a anunţa că Alexandru va pregăti în perioada următoare un serial cu locurile pe care el le-a descoperit în multele călătorii pe care le-a făcut în interes de serviciu, experienţă care a inspirat tocmai acest concurs.

Dar până atunci mulţumim încă o dată tuturor participanţilor şi felicitări câştigătorilor! Veţi fi contactaţi printr-un mesaj pe facebook, pentru livrarea premiilor. În cazul în care nu avem niciun răspuns în termen de o săptămână de la acest anunţ, vom alege, prin tragere la sorţi alt câştigător sau alţi câştigători.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care a călătorit cât de mult a putut împreună, practicând un turism responsabil. Roxana este pasionată de artă și desen, Alex de fotografie și gastronomie. Petra, pe care o vei regăsi mai mult copil între paginile acestui blog, a devenit între timp adult și a pornit pe propriile căi în viață.