Conferinţa MINDFULNESS ÎN VIAŢA COTIDIANĂ

Conferinţa MINDFULNESS ÎN VIAŢA COTIDIANĂ

Prima dată când am auzit de mindfulness am întrebat cu inocenţă: ce mai e asta?. Nu pentru că nu aş fi înţeles ce înseamnă, cuvântul în sine spune deja mult, dar nu eram sigură că pricep la ce foloseşte şi ce trebuie să fac eu cu asta. Se întâmpla în contextul unor ore minunate de yoga pe care le-am întrerupt tocmai pentru a-mi încărca mintea şi timpul cu şi mai multe sarcini. Am ştiut că nu-i bine şi am avut dreptate! Ar fi fost şi mai bine dacă m-aş fi ascultat. În fine, să nu divagăm pentru că nu despre mine este vorba acum. Ce vreau să spun este că, deşi a trecut ceva timp de la acel moment până acum, tot nu m-am lămurit pe deplin şi, tocmai de aceea, mă bucur că voi avea ocazia să aflu mai multe, în curând.

Te-am anunţat încă de când am scris articolul despre ceartă şi am lansat concursul cu cele două cărţi despre mindfulness, că va avea loc un eveniment interesant: MINDFULNESS ÎN VIAŢA COTIDIANĂ – conferinţă interactivă şi premiera în România a filmului The Mindfulness Movie.

AFIS CONFERINTA

Conferinţa are loc în data de 5 martie 2015, la Sala Arcub (zona Universitate, str. Batiştei nr. 14), începând cu ora 18:30, timp de 3 ore şi jumătate.

Vorbitori sunt trei invitaţi de prestigiu din domenii precum psihologie, business şi dezvoltare personală:

– MIHAI POPA RADU – preşedintele Mindfulness Institute – Despre mindfulness în activitatea profesională

. GASPAR GYORGY – preşedintele Asociaţiei Multiculturale pentru Psihologie şi Psihoterapie – Despre mindfulness în relaţii sociale şi de familie

– DANIELA ANDREESCU – autoare, life coach  – Despre mindfulness în dezvoltarea personală

Organizatorii evenimentului sunt Editura Herald, în colaborare cu Mindfulness Institute, Asociaţia Multiculturală pentru Psihologie şi Psihoterapie şi autoarea Daniela Andreescu.

Participarea la conferinţă se face pe bază de bilet! Limita locurilor disponibile este de 180 de locuri.

Biletele sunt disponibile la adresa: mindfulness.edituraherald.ro

Ele pot fi achiziţionate în perioada 12.01 – 4.03 prin plata online cu cardul, transfer bancar sau cash.

Variante bilet:

EARLY BIRD – 40 RON – bilet achiziţionat PÂNĂ LA 15 februarie 2015

STANDARD – 60 RON – bilet achiziţionat DUPĂ 15 februarie 2015

Mai multe detalii despre conferinţă puteţi obţine direct din site-ul dedicat evenimentului la adresa mindfulness.edituraherald.ro sau din pagina de facebook a evenimentului aici .

Ne vedem acolo?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.