Concurs foto în nuanţe de verde

Concurs foto în nuanţe de verde

Ieri m-am enervat pe mine. Trebuia să adaug nişte sigle pe nişte frumoase poze şi cel mai indicat ar fi fost să mă folosesc de Photoshop pentru asta. Am încercat. Nu mi-a ieşit atât de repede pe cât aş fi vrut, aşa că am abandonat şi am chemat un prieten în ajutor. De ce m-am enervat? Pentru că nu cred că e o operaţiune mai simplă ca asta, în acest program, dar eu am bâjbâit până m-am rătăcit şi am renunţat. Aşa că mi-am jurat în barbă că voi învăţa. Cine ştie, poate chiar alături de câştigătorul sau câştigătoarea concursului pe care ţi-l propun imediat.

La RGB Photography, şcoala de fotografie la care eu sunt acum înscrisă, la Cursul de începători, se pregăteşte o nouă grupă pentru Cursul de photoshop, începând cu 22 aprilie 2015, în Bucureşti (vezi mai multe detalii aici sau aici). Şi dacă şi pe tine te enervează că nu poţi face uneori câteva trucuri sau operaţiuni de bază sau, de ce nu, mai avansate, în Photoshop, te invit să participi la concurs şi poate că vei rezolva problema.

Ce trebuie să faci?

1. În primul rând trebuie să fii abonat la newsletterul nostru. Acest concurs este în primul rând pentru abonaţi, vechi sau noi. Dacă te abonezi nu înseamnă că vei primi zilnic mailuri de la noi, poate o dată pe săptămână sau poate o dată la două săptămâni, cert este că vei avea nişte avantaje: vei putea participa la concursuri, vei afla primul datele următoarelor Poveşti din LumeaMare şi vei participa la tragerea la sorţi lunară, în care oferim o fotografie A4 cadou, printată.

Abonează-te chiar acum!

* indicates required


Acum că ai făcut primul pas, iată care este al doilea:

2. Să ne trimiţi o fotografie pe tema „verde„, una singură, hotărăşti tu cât de verde şi ce fel de verde. Fotografia trebuie să îţi aparţină şi, ca să fim siguri de asta, nu se acceptă decât varianta în care putem vedea EXIF-ul. Se pot face mici ajustări de imagine, dar nu te arunca la o prelucrare avansată pentru că rişti să ne dovedeşti că nu ai nevoie de acest curs.

Important: Dreptul de autor rămâne al tău, nu vom folosi imaginea în afara acestui concurs sau în alte scopuri comerciale. Prin participarea la acest concurs eşti de acord ca imaginea ta să fie eventual prezentată pe pagina noastră de facebook şi în articolul care va anunţa câştigătorul.

Data limită pentru a trimite fotografia: 7 aprilie. Vei afla verdictul în cel mult o săptămână de la data închiderii concursului.

Adresa la care o trimiţi: noutati at lumeamare punct ro

Ce câştigi: Fotografia care ne va impresiona cel mai mult, ca realizare sau idee, va aduce autorului ei un loc gratuit la Cursul de photoshop de la RGB Photography, grupa Aprilie 2015. (Valoarea standard a cursului este de 900 de lei.)

Dacă ai întrebări, lasă un comentariu mai jos.

Succes şi abia aşteptăm să vedem fotografia ta cu sau despre verde!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.