Concurs: fă o magie şi câştigă un curs de creativitate în fotografie

Concurs: fă o magie şi câştigă un curs de creativitate în fotografie

Actualizare: Acest concurs s-a încheiat. Felicitări câştigătoarei, Alexandra Enea!

Prietenii noştri de la RGB Photography ne oferă din nou şansa de a-ţi face un cadou cu adevărat special, cu ce ocazie vrei tu. Poate fi ceva ce să-ţi oferi de ziua dragostei (dragoste de fotografie, de ce nu?), poate fi cadou de primăvară (când vremea bună te scoate din casă pentru a fotografia primii ghiocei) sau orice altceva vrei tu. Important e să participi şi nu trebuie decât să faci o mică magie pentru asta. Magie? Păi nu era vorba de un curs de fotografie? Ba da, dar e vorba de un loc la cursul de creativitate în fotografie, spațiul în care joaca şi îndrăzneala înlocuiesc normele şi regulile fotografice. Nu uita însă că pentru a încălca regulile trebuie să le cunoşti, acest curs adresându-se celor care au deja o bază în fotografie.

Un soi de sondaj: ce înseamnă pentru voi o fotografie creativă? M-ar ajuta mult câteva răspunsuri, cu nota că nu exist…

Posted by Roxana Farca on Sunday, 7 February 2016

Am făcut ieri un scurt sondaj, încercând să aflu ce se înţelege în general prin fotografie creativă şi multe dintre răspunsuri au gravitat în jurul idee de abordare inedită a unui subiect cunoscut. De aici am extras şi tema sau magia concursului.

Ce ai de făcut? 

Trimite-ne o fotografie care abordează un obiect, un peisaj sau un personaj cunoscut, poate chiar banal, într-o manieră inedită. Fă o magie! Inovează, joacă-te, schimbă punctul de vedere şi vei reuşi!

Cel mai frumos ar fi să faci fotografia acum, dar dacă nu ai timp e în regulă să foloseşti şi una din propria ta arhivă, cu condiţia să îţi aparţină. Mai multe detalii vezi mai jos.

Cursul începe pe 27 februarie, aşa că, pentru a-l câştiga, mai ai de îndeplinit câteva condiții:

  • O singură fotografie respectând tema concursului trebuie să ajungă la noi cel mai târziu luni, 22 februarie, ora 23:59, pe mailul noutati at lumeamare punct ro.  Nu suntem responsabili de mailurile care nu ajung la timp din motive care nu ţin de noi sau de diferenţele de fus orar, dacă se întâmplă să trimiţi din altă ţară.
  • Fotografia poate fi prelucrată, dar, la cerere, trebuie să fii capabil să ne trimiţi imaginea originală, aşa cum a ieşit din aparat. Dacă nu răspunzi la comunicările sau cererile noastre, trimise pe mail, în cel mult 24 de ore, vei fi descalificat. Concursul are o perioadă scurtă de desfăşurare şi nu putem să îţi acordăm mai mult timp.

Câștigătorul ce se va bucura la un loc la cursul de creativitate în fotografie va fi ales de un juriu alcătuit din reprezentaţi LumeaMare și RGB Photography şi va fi anunţat miercuri, 24 februarie.

Important: cursul are loc în București și premiul nu poate fi transferat, reportat sau schimbat în contravaloarea lui în bani. Prin participarea la acest concurs îţi dai acordul ca adresa ta de mail să intre în baza de date LumeaMare (abonare la newsletter), iar fotografiile tale să fie postate pe paginile de facebook LumeaMare, (ID Studio – blogul nostru dedicat fotografiei) şi RGB Photography, cu menţionarea autorului, bineînţeles. Imaginile nu vor fi folosite în alte scopuri.

Atât eu, cât şi Alexandru, am făcut acest curs şi ne-am simţit minunat. Câteva din experimentele noastre pot fi văzute mai jos. Mai multe detalii despre curs găseşti aici.

Nu e nimic mai frumos pe lume decât să te joci și să încerci să vezi lumea cu alți ochi sau din altă perspectivă. Iar câ…

Posted by ID Studio on Wednesday, 26 August 2015

Dacă mai sunt întrebări, nu ezita să ne lași un comentariu. Aşteptăm cu drag şi curiozitate să ne surprinzi cu magia ta!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.