Vacanță în familie (12)

Ieri am avut o zi amestecată. Am început în liniștea de la Caii Lupilor, am continuat cu drumul agitat spre Țara Dornelor, ne-am oprit scurt în Bistița (un oraș surprinzător de frumos) și ne-a plouat mult prin Pasul Tihuța. După ce am trecut de Vatra Dornei și ne-am cazat în Gura Haitii, i-am luat pe ai mei să le arăt atracțiile din apropiere, centrul de vizitare și tinovul din Șarul Dornei. Centrul era deja închis la ora la care am ajuns noi, dar ne-am putut juca puțin prin curte. Toate ar fi fost bune și frumoase dacă în tinov nu am fi reușit să ne certăm, din motive stupide. Alex nu se mai putea desprinde de micile flori și plante descoperite în tinov, Petra se plictisea și se temea de insecte, iar eu eram undeva la mijloc, nereușind să mă bucur nici de fotografie (nu aveam sculele potrivite pentru macro), nici de plimbare. Mai ții minte ce îți povesteam despre cearta în călătorii? Eh, se mai întâmplă și în LumeaMare. Dar trece repede, ca o ploaie de vară.

Mâine există o șansă mare să nu putem posta, cred că vom fi într-un vârf de deal, fără prea multă tehnologie după noi. Dar până atunci te las în compania micilor bucurii din tinov și a altor articole proaspete din zonă, ca să înțelegi de ce am revenit pentru a treia oară în Țara Dornelor, în ultimele două luni:

7 curioziăți din Țara Dornelor

Călare în Țara Dornelor

Din nou în Țara Dornelor, tură foto cu peripeții

Vacanta-in-familieIMG_6583

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.