Dansează, a venit primăvara! Câștigă un curs de tango argentinian.

Actualizare: acest concurs s-a încheiat, iar câștigătorul este:

Mintescu Ancuta Evelina!

Premiul inițial consta într-o lună de curs pentru un cuplu, dar Tango Tangent a decis să prelungească valabilitatea pentru două luni. Felicitări, Evelina!

În plus…

Pentru că ne-au plăcut foarte mult și gândurile scrise din suflet de Sori Tigaeru și Alexa Istrate (dar nu au ajuns pe primul loc pentru că nu au răspuns în mod direct temei concursului), Tango Tangent le oferă o reducere importantă la prețul cursului, invitându-le alături de parteneri la tango, pentru un abonament de doar 100 de lei pe cuplu (în loc de 400), în prima lună de curs.


Mărțișorul nostru: un curs de tango argentinian pentru începători, la Tango Tangent

Știi că îmi place să povestesc despre pasiuni și lucrurile care îmi fac plăcere, pe oriunde aș călători, în lumea cea mare sau la noi în oraș. Te-am invitat de atâtea ori să ieși din casă, să te plimbi, să urci pe o bicicletă sau să mergi pur și simplu pe jos, să te miști, să respiri. Mi-am dorit întotdeauna ca exemplul nostru să te inspire, să vezi că nu trebuie să fii nici foarte tânăr, nici foarte sportiv sau curajos pentru a te bucura de mișcare. Și sunt mai mult decât bucuroasă de fiecare dată când pot să ofer cadou un crâmpei din ceea ce-mi place mie să învăț sau să experimentez.

Astăzi, de 1 martie, am șansa să ofer unui cuplu călător prin LumeaMare un curs de tango argentinian. Pentru mine și Alexandru dansul a fost dintotdeauna o modalitate minunată de a ne apropia și a ne simți bine împreună. Relația noastră a început ca un dans, mai întâi timid, apoi tot mai exuberant, iar ceea ce-mi doresc cel mai mult de la noi e să nu uităm niciodată să dansăm. De-a lungul timpului, chiar dacă nu am fost foarte perseverenți și am făcut pauze prea mari, am încercat diverse cursuri: am început cu salsa, am trecut la dansuri standard, ca în cele din urmă să ne îndreptăm către tango argentinian. Am făcut câteva luni, dar am abandonat pentru că ne era foarte greu să combinăm programul nostru cu cel al Petrei. Acum o lună mi-am dat însă seama că Petra a crescut suficient cât să nu mai trebuiască să facem atâta navetă cu ea și n-am stat prea mult pe gânduri – am revenit cu dor și pasiune la tango, acolo unde am și început, la Tango Tangent.

Din punctul meu de vedere, nu cred că există terapie mai bună pentru un cuplu. El învață să conducă firesc și elegant, ea învață să asculte și să răspundă chemării, iar amândoi trebuie să intre într-o armonie care, odată atinsă, nu poate decât să aducă primăvara în suflet și în trup.

Asta e ceea ce noi, împreună cu Tango Tangent, oferim drept mărțișor de 1 martie cuplului care va fi ales drept câștigătorul unui concurs fulger: cursul TANGO Principiantes (curs de inițiere) care începe pe 9 martie și despre care poți afla mai multe detalii aici.

Ca să participi la concurs trebuie să faci doar două lucruri:

  • Să te asiguri că ești înscris / înscrisă la newsletter (dacă nu ești, click aici)
  • Să lași mai jos un comentariu în care să ne spui ce înseamnă dansul pentru tine, până pe 5 martie la finalul zilei.

Câștigătorul cu cel mai convingător răspuns va fi anunțat luni, 6 martie, printr-o actualizare a acestui articol și pe mail. Te rugăm să verifici și folderul spam pentru a evita situațiile neplăcute (dacă nu răspunzi în 24 de ore putem să dăm cadoul următorului pe listă). Cursul se ține în București și premiul nu poate fi transferat, reportat sau schimbat în contravaloarea lui în bani.

Dansezi?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.