Magie la fabrica spiriduşilor

Acum aproximativ un an eram cu fetiţa mea la Viena şi mă ofticam văzând ce ateliere interesante, pentru copii, sunt la Zoom Kinder Museum.

A trecut un an până când să găsesc în România ceva comparabil şi e, din nefericire, doar un proiect punctual. Poate va fi totuşi un punct de inspiraţie şi de plecare pentru o investiţie pe termen lung, chiar dacă în altă parte, e păcat să nu fie valorificată mai departe ideea.

Deocamdată vreau să felicit hotelul Caro pentru găzduirea Fabricii Spiriduşilor, un eveniment inedit şi inspirat, organizat în jurul sărbătorii de Crăciun.

Am fost astăzi şi am trăit, alături de fetiţa noastră, o experienţă cu adevărat magică. Chiar dacă anul acesta ne-am hotărât să purtăm haine cu buzunare mai strâmte vă asigur că nu am regretat nici un spiridon (un fel de jeton în valoare de...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.