Viena pentru copii

Povestea a început acum vreo 10 ani, când am ajuns pentru prima dată la Viena. Oraşul ăsta are ceva special. Sunt capitale pe care le vezi şi revezi cu plăcere şi fiecare loc pe care îl intâlneşti într-o călătorie are farmecul şi atracţiile lui. Şi există “acasă” – locul în care revii. Pentru mine “acasă” este Viena. Locul în care am revenit de cel puţin 5 ori până acum – hm, cam puţin, trebuie să mai lucrăm la asta (later edit: între timp cifra a mai crescut). Acestea fiind spuse am considerat că ar trebui să îşi cunoască şi fetiţa mea, Petra,  locul. De fapt şi de drept numele ei se trage tot de aici, e un nume inspirat de Viena şi de acest ataşament pe care îl am. Buuun, să sarim peste sentimentalisme şi să vă povestesc cum se poate “dixtra” un copil in Viena.

Ziua 1: zbor cu avionul, Petra îşi cară conştiincios băgăajelul ei pe roţi, roz, cu floricele şi prinţesă. Plin desigur cu jucă...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.