Twitter şi noroi!

Aşa-i că v-am dus cu titlul ăsta? Dacă nu ştiaţi deja care e legătura parcă văd că v-aţi aşteptat să găsiţi ceva împroşcat de noroi asupra oamenilor de pe twitter. Ei bine, nu se va întâmpla asta ci dimpotrivă, am de gând să vă spun că am întîlnit oameni minunaţi prin intermediul acestui instrument de comunicare. Şi pentru că mi-ar lua prea mult ca să scriu întreaga poveste, mă voi limta la întâlnirea #tweetmeetbz, la care am avut plăcerea să particip în week-end.

Din varii motive nu am reuşit să ajung până acum la aceste întâlniri organizate în afara Bucureştiului şi îmi pare rău. Sunt ocazii de a întâlni oamenii din spatele unor nume sau nick-uri mai mult sau mai puţin extraterestre, de a le cunoaşte proiectele, pasiunile, motivele pentru care activează pe net. Sunt oportunităţi pentru oricine, indiferent unde se poziţionează în "list-uri", "Ze-listuri" sau alte ierarhii, de a învăţa. Şi nu spun eu asta, care sunt m...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.