Călătorim singuri sau însoţiţi?

Am tot auzit în ultima vreme opinii conform cărora experienţa de a călători singur e mult mai interesantă şi mai bogată decât aceea în care călătoreşti în grup sau în cuplu.

Mi-am adus aminte de asta citind un articol de pe Travel+Leisure care prezintă cele mai sigure şi prietenoase destinaţii pentru călătorii singuratici. Să nu vă mire că, alături de Austria şi Suedia, veţi găsi ţări precum Egipt, Vietnam, Laos sau Bhutan, dar nu despre asta vroiam să vă povestesc, oricum am mai discutat despre siguranţa în călătorii cu altă ocazie.

Am găsit tot în acest articol un paragraf care spune clar şi concis de ce e mai bine singur, voi încerca să fac pentru voi o traducere aproximativă: „Se spune că alegi intenţionat să călătoreşti singur pentru că vrei să experimentezi lumea fără a te lăsa influenţat de gusturile, preferinţele sau prejudecăţile parte...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.