Rezumatul săptămânii 30 august-5 septembrie

Rezumatul săptămânii 30 august-5 septembrie

Iar ne prinde lunea pe drum, prin Dobrogea, aşa că vă dau repede repejor coordonatele traseului de săptămâna trecută. Să fiţi atenţi pentru că nu am de gând să le repet 😉

Plecaţi din Dobrogea şi o ţineţi dreeeeept  înainte până la Londra, unde mai prindeţi doar ziua 3. La primul U-turn faceţi cale întoarsă şi, pentru că e cale lungă, opriţi o noapte în Viena. (aveţi o cazare convenabila aici.) A doua zi, între Buda şi Pesta găsiţi un ocean de posibilităţi, la festivalul de la Sziget.

Şi uite aşa, din vorbă în vorbă cu Ana Bulgar vi se face dor de Franţa şi iar vă întoarceţi, până la Carcassonne, cetatea celor 50 de turnuri.

Între timp trebuie să mai şi lucraţi, ştiu, aşa păţeşte multă lume în concediu! Aşa că pentru a vă relaxa, deschideţi o carte şi vă amuzaţi citind cum ar trebui să fie nora perfecta în India.

Dacă tot aţi ajuns în Asia mai faceţi o oprire în Thailanda pentru a gusta din savoarea şi putoarea unui fruct controversat: durianul!

De acolo sper să vă descurcaţi şi singuri. Nu de alta dar trebuie să vă întoarceţi să citiţi continuarea poveştii din Dobrogea, locul prin care ne plimbăm noi acum 🙂

Drum bun şi o săptămână faină!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.