Un prânz delicios la Cetatea Carului

Ştiu oameni care nu se împacă deloc cu feluri de mâncare exotice, asiatice, bazate pe fructe de mare, peşte sau alte ingrediente mai puţin obişnuite la noi în ţară. Sunt oameni pentru care o masă bună înseamnă o ciorbă, o friptură bine făcută sau o pastramă de berbecuţ la grătar şi o porţie de papanaşi aurii la final. Noi ne aflăm undeva la mijloc, suntem înnebuniţi după orice gust care iese din tipar dar putem aprecia şi un fel de mâncare tradiţional românesc, cu condiţia să fie nu bine, ci foarte bine gătit. Adică să nu ne rupem dinţii în pastramă iar ciorba să nu aibă gustul ăla comun, o zeamă în care se schimbă doar carnea pentru a deveni fie ciorbă de văcuţă fie ciorbă de pui.

Când eram la Moeciu l-am sunat pe Doru ca să ne recomande o cârciumă bună în zonă - apropo, Doru a făcut o

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.