La drum cu Brad Florescu, pentru Alin Totorean

La drum cu Brad Florescu, pentru Alin Totorean

Despre boala de care suferă Alin v-am mai scris aici. Aţi avut ocazia să îi întâlniţi la Poveşti din LumeaMare atât pe Alin cât şi pe Brad Florescu.

Pentru că Alin are în continuare nevoie de ajutor pentru a învinge pâna la capăt pericolul bolii, pentru că Brad are o idee prin care aţi putea face ceva, susţinem şi noi atât cât putem iniţiativa, invintându-vă să citiţi Trei roţi pentru o viaţă.

Sunt alături de Brad care scrie: “Aş vrea să-l văd din nou pe Alin săltându-şi rucsacul în spinare şi tropăind solitar prin cele mai vitrege locuri ale planetei.  Dar pentru ca asta să se întâmple, va trebui să pornim şi noi la drum. Uite ce-ţi propun:

În jur de 20 martie, încep al doilea segment al proiectului Thailander, călare pe Unirea, motoreta cu ataş. Tura va acoperi 12 provincii din centrul şi nord-vestul Thailandei. Cam 4000 de kilometri.  Estimez că o să public 35-40 de articole pe parcursul a 6 săptămâni. Aş vrea să te urc virtual în ataşul Unirii şi, împreună să-l ajutăm pe Alin să meargă mai departe.

Ce îţi ofer: Îţi dedic un post pe Thailander.

Mai multe detalii aici.

Mulţumesc!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.