Slugă la doi stăpâni – la teatrul Masca

Poate vă întrebaţi uneori de ce scriem despre anumite evenimente şi spectacole, când noi suntem un blog de călătorii. Facem asta pentru că simţim că nu putem să ne limităm experienţa de "călător" doar la vizitarea de locuri, monumente, hoteluri sau restaurante ci pentru că lumea pe care o căutăm şi de care suntem interesaţi presupune şi interacţiunea cu oamenii şi realizările lor artistice, culturale...

"Lumea e o carte frumoasă dar complet nefolositoare celor care nu o pot citi" spunea chiar Carlo Goldoni, autorul piesei pe care am tocmai am văzut-o. Vă sună cunoscut? Seamănă cu "Lumea e o carte iar cei care nu călătoresc nu citesc decât o pagină din ea", celebrul citat al lui Augustin? Acum vă e mai clară legătura dintre teatru şi călătorii?

Am avut cinstea de a fi invitaţi (şi trebuie să îi mulţumim lui Cristi China pentru asta) la spectacolul <...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.