Degustare de vin cu parfum de flori!

Aseară nu am reuşit să-mi culeg ochii din pungă şi să scriu despre flori şi despre vin. Mai exact despre degustarea organizată de FINE ROMANIAN WINES şi Florăria Olandeză, alături de SERVE. În spaţiul floral din Ramuri Tei nr.8 (Florăria Olandeză) am fost întâmpinat cu un pahar cu vin rose, una dintre vedetele serii: Terra Romana Rose 2010. Am avut în sfârşit ocazia să-l întâlnesc offline pe domnul Dan Cornel Săvulescu, cu care m-am intersectat de cateva ori în online.

Mă bucur deasemenea că am conversat plăcut cu Aurel Statache (manager FRW), Alibus şi Bibi.

Să nu uităm şi celelalte vedetele ale serii, vinurile Milenium Alb 2010 (un cupaj fericit între sauvignon blanc, riesling şi chardonnay) şi Milenium Roşu 2010 (mariaj fericit între fetească neagra, cabernet sauvignon şi merlot). Au fost acompaniate de o zacuscă de trufe şi niste brânzeturi fermentate româneşti.

O seară reuşită alături de oameni şi gusturi de calitate!

Ne vedem sâmbătă la Good Wine?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.