O vacanţă de 1 mai cu buget dat

Iniţial am scris acest articol pentru România Liberă şi, pentru că nu a mai rămas mare lucru din el (destinaţiile mele nu au fost destul de exotice pentru o vacanţă de Paşte), am ales să îl transform într-o propunere pentru voi, mai degrabă pentru 1 mai.

Să presupunem că aţi dori să plecaţi într-un loc mai puţin bătut din lume dar abia a trecut Sfântul Valentin, când a trebuit să vă dovediţi iubirea şi apoi a mai dat buzna peste buzunarul vostru şi mărţişorul sau 8 martie, ca să nu mai pomenesc Paştele şi iepuraşul! Abia dacă aţi mai reuşit să salvaţi 600 de euro (de persoană), pe care aţi putea să îi cheltuiţi într-o mică vacanţă de 3-5 zile, de Paşte. Ce să faceţi, încotro să o luaţi? Avem câteva idei simple, nu foarte spectaculoase, dar testate pe pielea noastră.

Bulgaria - Veliko Tarnovo, Arbanasi

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.