Rezumatul săptămânii 28 martie-3 aprilie

Rezumatul săptămânii 28 martie-3 aprilie

Impresii

Am început săptămâna cu o încălzire dupa hibernare, în Thassos

La rugămintea unora dintre voi, am pus aşa, ca schiţă, şi 9 trasee sumare de plimbare prin Roma. Rămânem datori să le mai dezvoltăm în timp.

O plimbare de o zi prin Amsterdam sau mai bine zis jumătate de Amsterdam. Mulţumim pentru completări, mai aşteptăm…

Idei şi sfaturi:

O vacanţă de 1 mai cu buget dat

.

De citit:

Ultimul bărbat american

De văzut:

Teatru şi tango, în două viziuni

Acţiuni interesante:

Căutăm călătorul zilei pe facebook!

O săptămână veselă vă dorim şi staţi pe aproape pentru că mai târziu anunţăm o nouă ediţie de Poveşti din LumeaMare!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.