Un pas înainte, prin Bad Blumau si Graz

JURNAL DE CĂLĂTOR PE MOTOR CAPITOLUL III

Rogner Bad Blumau (Hundertwasser)

Nu erau mulţi kilometri de făcut până la următoarea destinaţie şi abia aşteptam să fac o baie în paradisul termal de la Bad Blumau, în timp ce privirea îmi va fi răsfăţată de minunata arhitectura Hundertwasser. Descoperisem acest spa din întamplare, combinând informaţiile meschine dintr-un ghid de călătorie cu descrieri şi promisiuni extrem de atrăgătoare de pe site-ul lor.

Distanţa mică a încurajat însă un licăr în ochii Ionelei, numit shopping la Pandorf. Deşi îmi plac hainele, ca un reprezentant al regnului feminin ce sunt, aş fi putut ignora uşor cântecul hipnotizant al sirenelor cumpărăturilor. Am convenit totuşi să trecem şi prin această exp...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.