O seară cu vinuri dulci, în 3 chipuri

Mai întâi trebuie să vă explic ceva contradictoriu legat de mine. Pentru că sunt fată îmi plac dulciurile, chiar îmi plac. Nu le consum în cantităţi enorme numai pentru că o brumă de raţiune îmi opreşte la timp gheara îndreptată spre raftul cu ciocolată. Pe de altă parte, chiar dacă sunt fată, nu îmi plac băuturile alcoolice dulci. Nu beau lichior, nu mă omor după vinurile dulci şi să nu îmi dai bere cu compot de fructe în ea! Chiar alaltăieri am încercat una belgiană cu gust de cireşe şi... mai bine aş fi băut apă plată cu lămâie, sincer!

Vă spun asta ca o introducere la experienţa şi degustarea despre care o să povestesc pe scurt mai jos, ca să înţelegeţi că nu mă pricep la vinuri dulci iar părerile mele sunt mai mult subiective decât avizate. Îmi place totuşi să mă provoc din când în când, doar aşa are omul o şansă să evolueze, să înveţe, să îşi depăşească anumite păreri fixe. De aceea am zis "hai să mergem" atunci...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.