Nu-i aşa că e bine să fii copil?

Sunt sigură că nimeni nu se îndoieşte de asta dar nu mă pot abţine să nu fac această remarcă: e minunat să fii copil şi, în lumea asta mare şi uneori ciudată, să reuşeşti să te bucuri de lucuri mici, de mărunţişuri, să nu ai inhibiţii iar fiecare zi să fie o descoperire. De toate acestea am putea să ne bucurăm şi noi adulţii dar mintea noastră a pierdut nişte piese pe parcurs şi maşinăria se mai blochează... Poate că nu aş fi scris despre asta aici, în LumeaMare, dacă nu ar fi fost luna iunie şi nu am mai fi vorbit şi zilele trecute despre copilărie sau ... negustorie :-). Veţi afla imediat la ce mă refer!

Astăzi am fost cu Lumea Mică la audiţie, la şcoală. Un fel de examen de final de an la instrument dar nu foarte dificil, mai degrabă un spectacol al claselor I. Mai întâi am vrut să mă împotrivesc, cu mintea mea deformată de adult, când am aflat că vrea să se îmbrace ca la nu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.