Crezi că ştii să conduci?

Păi suntem români, deci ştim.......... ştim tot!

Asta până când ţi se explică cu foarte mult calm şi un zâmbet larg că de fapt nu eşti un mic Schumacher şi că mai ai multe de învăţat. Cu o singură condiţie - să vrei. De fapt mai este o condiţie: să ajungi şi în locul în care ţi se pot spune asemenea lucruri. Unul dintre ele este Şcoala de Conducere defensivă şi pilotaj Titi Aur, iar cursul de conducere defensivă este tocmai potrivit pentru asta.

Călătorim mult, fie în ţară fie în afara ei şi de multe ori cu maşina. Avem o responsabilitate pe care de cele mai multe ori nu o conştientizăm la adevărata importanţă. Asta pentu suntem profesionişti în meseria de bază. Maşina este un mijloc pe care-l folosim ca să ne deplasăm, ca să ajungem la serviciu sau în locurile de vacanţă  sau ...... oriunde. Am făcut o şcoală de şoferi, am avut un...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.