PENTRU CĂ POT – la Odeon

La 22 de ani refuzam să mă apropii de computer. Pe vremea aceea nu era - ÎNCĂ - o necesitate, cel puţin nu pentru mine. Aveam senzaţia că maşinăria aceasta îmi va face mai mult rău decât bine şi nu ştiu dacă nu aveam cumva dreptate! Asta până în ziua în care la jobul pe care mi-l doream s-a impus condiţia de a şti să folosesc computerul şi am fost nevoită să îi descifrez tainele în trei zile şi trei nopţi, cu manualul alături! De atunci nu am mai scăpat dar am ajuns la concluzia că trebuie utilizat cu măsură şi moderaţie, ca şi alcoolul!

Sâmbătă am fost la premiera piesei PENTRU CĂ POT la Teatrul Odeon - de Arthur Kopit, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Şi nu am putut să nu mă înfior amintindu-mi cât de mult poate toată această tehnologie, ce aparent ne uşurează viaţa, să ne-o şi a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.