Idei de weekend: 7-9 octombrie

Dragilor, dacă nu s-ar fi micşorat ziua, nici n-am crede că e toamnă la ce temperaturi avem. Pentru norocoşii care au mai avut concediu, sperăm că aţi profitat din plin de vremea frumoasă. Pentru ceilalţi, sperăm că aţi terminat cu pregătitul conservelor, murăturilor şi zacuştilor ca să vă puteţi relaxa în weekend. Şi asta pentru că noi avem recomandări de făcut, care v-ar putea inspira în cazul în care nu v‑aţi făcut deja planuri pentru sfârşitul de săptămână. Şi nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă ce experienţe interesante aţi trăit şi ce locuri frumoase aţi văzut. Lumea Mare vă doreşte weekend plăcut!

Alba

  • Festivalul Internaţional de Teatru POVESTI – festivalul ajuns la cea de-a VI-a ediţie se adresează tuturor iubitorilor de poveşti (5-9 octombrie).

Argeş

    Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

    Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


    Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

    Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.