O zi prin Braşovul meu, cu hashtag #

Avertisment: acest articol va fi des întrerupt de pauze de publicitate şi se recomandă a se citi înainte de a consulta medicul sau farmacistul.

Aşa cum aţi putut afla din articolul nostru despre adopţii Braşovul este unul dintre locurile dragi din Lumea Mare pe care am decis să le adoptăm şi despre care am vrea să scriem mai mult, mai des. De fapt nu este oraşul meu ci al Lorenei dar s-a nimerit să am eu ocazia să scriu prima (sau a doua, după Octavia...)

Pauză de publicitate: consultaţi lista cu adopţii şi, dacă vreţi să vă alăturaţi iniţiativei noastre şi să ne transmiteţi mai multe idei legate de alte locuri din lume, vă aşteptăm cu drag!

Aş merge mult mai des în Braşov dacă nu ar fi drumul până acolo. Am făcut din Bucureşti până în Braşov aproape 5 ore, ceea ce mi se pare i...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.