TPE – un training pentru meseria de părinte

M-am gândit mult dacă să scriu despre Trainingul Părinţilor Eficace aici sau pe blogul meu personal. Decizia se înţelege care a fost şi vreau să vă dau cel puţin trei motive pentru asta:

1. Am auzit de prea multe ori explicaţii aberante de genul: "nu-mi iau copilul cu mine în vacanţă pentru că e prea mic, îmi strică zilele de concediu, nu ar înţelege nimic" şamd - şi militez pe toate căile pentru schimbarea acestor mentalităţi. Atenţie, nu vorbesc despre cazurile în care chiar vrei să ai parte de somn până târziu în zi şi sex până târziu în noapte, moment în care poate chiar ai nevoie de o "vacanţă off-copil", mă refer doar la cei care caută scuze pentru decizia lor sau care chiar cred că e foarte greu să călătoreşti alături de plodul înzestrat cu energie cât de la 100 de Red Bull şi decibeli cât o sală de concerte metal rock;

2. Avem o secţiune nu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.