Declaraţia de fericire (28)

Ieri am recitit lista de obiective de la începutul anului 2011. Nu am reuşit să fac tot ce scria acolo, dar am fost fericită să bifez câteva puncte importante. Apoi, am completat şi finalizat (zic eu) lista de obiective pentru anul acesta. O activitate foarte plăcută acum, când anul abia începe şi simţi că timpul e de partea ta!

Am inclus pe lista de călătorii Iordania (am trişat puţin, e deja stabilit că mergem), o lună în Italia, un city break la Londra, o vacanţă undeva la mare (să fie Egipt din nou? să fie o reîntâlnire cu Samothraki?), măcar o drumeţie pe munte, o porţie de călărie pe timp de vară, o excursie mai importantă pe moto şi... aşteptând o minune, un Chile pe final de an sau început de 2013. Visez mult, nu e aşa? :-)

De restul nu vă ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.