Declaraţia de fericire (28)

Declaraţia de fericire (28)

Ieri am recitit lista de obiective de la începutul anului 2011. Nu am reuşit să fac tot ce scria acolo, dar am fost fericită să bifez câteva puncte importante. Apoi, am completat şi finalizat (zic eu) lista de obiective pentru anul acesta. O activitate foarte plăcută acum, când anul abia începe şi simţi că timpul e de partea ta!

Am inclus pe lista de călătorii Iordania (am trişat puţin, e deja stabilit că mergem), o lună în Italia, un city break la Londra, o vacanţă undeva la mare (să fie Egipt din nou? să fie o reîntâlnire cu Samothraki?), măcar o drumeţie pe munte, o porţie de călărie pe timp de vară, o excursie mai importantă pe moto şi… aşteptând o minune, un Chile pe final de an sau început de 2013. Visez mult, nu e aşa? 🙂

De restul nu vă povestesc pentru că sunt multe şi pe alocuri destul de personale. Sper ca la finalul lui 2012 să pot bifa cel puţin la fel de multe puncte şi promit că voi fi fericită pentru fiecare în parte, oricât de puţine ar fi! Ceea ce vă doresc şi vouă!

Voi v-aţi scris lista? Ce destinaţii aţi inclus pe ea?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.