Declaraţia de fericire (28)

Declaraţia de fericire (28)

Ieri am recitit lista de obiective de la începutul anului 2011. Nu am reuşit să fac tot ce scria acolo, dar am fost fericită să bifez câteva puncte importante. Apoi, am completat şi finalizat (zic eu) lista de obiective pentru anul acesta. O activitate foarte plăcută acum, când anul abia începe şi simţi că timpul e de partea ta!

Am inclus pe lista de călătorii Iordania (am trişat puţin, e deja stabilit că mergem), o lună în Italia, un city break la Londra, o vacanţă undeva la mare (să fie Egipt din nou? să fie o reîntâlnire cu Samothraki?), măcar o drumeţie pe munte, o porţie de călărie pe timp de vară, o excursie mai importantă pe moto şi… aşteptând o minune, un Chile pe final de an sau început de 2013. Visez mult, nu e aşa? 🙂

De restul nu vă povestesc pentru că sunt multe şi pe alocuri destul de personale. Sper ca la finalul lui 2012 să pot bifa cel puţin la fel de multe puncte şi promit că voi fi fericită pentru fiecare în parte, oricât de puţine ar fi! Ceea ce vă doresc şi vouă!

Voi v-aţi scris lista? Ce destinaţii aţi inclus pe ea?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.