Şi am povestit, şi am dansat… şi ce-am mai râs!

Şi am povestit, şi am dansat… şi ce-am mai râs!

Pentru că e greu de descris în cuvinte, uite cam aşa a fost la Poveşti din LumeaMare în paşi de tango (cu nota ca ceea ce vedeţi mai jos e doar o imitaţie palidă a spiritului de veselie şi glumă ce ne-a însoţit sâmbăta asta):

Glumă, glumă (pentru care sper să nu fi supărat pe nimeni), dar la ediţia asta chiar am auzit poveşti faine din Argentina, de la  Iulian Sârbu şi Anca Argeşiu, chiar am fost impresionaţi de cum au dansat Tudor Mihai şi Raluca Oana Aldea, chiar am dansat şi noi şi chiar am râs ore în şir, Tudor făcându-se vinovat de cea mai faină lecţie de dans pe care am avut-o vreodată!

Cei care nu se văd în poze pot răsufla uşuraţi, au scăpat fără glume! Se vor găsi în curând pe pagina noastră de Facebook!

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.