Când mă întorc acasă mă apuc şi scriu un articol intitulat „Eşti gata să călătoreşti cu un copil?” îmi spun bombănind în barbă, în timp ce încerc să fac lumină în haosul de pe bancheta din spatele maşinii. M-am trezit mai devreme şi m-am apucat să fac asta numai ca să nu trebuiască să mă gândesc că s-a cam dus vacanţa şi că începe drumul lung înapoi spre casă. Ca să nu mai spun că, după ploaia din Andalo, San Martino di Castrozza m-a primit cu zile ceva mai bune şi îmi pare teribil de rău că nu pot sta mai mult. În fine, termin de pus în ordine sau de aruncat zecile de hârtii, carioci, jucării, cărţi, ambalaje, firmituri. Mai trebuie doar să ne luăm micul dejun şi gata, plecăm devreme, aşa cum ne-am propus. Rar ne-a ieşit treaba asta.

Zis şi făcut. După ce ne înfruptăm ultima oară cu o brioşă caldă şi gemuri de casă şi ne luăm un rămas bun călduros de la Maurizio, coborâm în garaj. Pornes...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.