Fiecare amintire contează

Chiar ne afectează viitorul ceea ce trăim în copilărie?

Întrebarea e pompoasă şi duce la explicaţii cu nemiluita dar nu vă speriaţi, e departe de mine dorinţa de a vă demonstra, cu puţina mea experienţă în psihologie sau alte ştiinţe înrudite, ce se întâmplă în mintea noastră şi cum experienţele avute în copilărie pot să ne ducă viaţa într-o direcţie sau în alta. Şi ştiţi ceva? Vreau prin acest articol să vă demonstrez tocmai contrariul, că nu are nicio importanţă cum ne afectează copilăria atât timp cât…........ dar vă rog să citiţi mai departe şi aflaţi completarea la final.

Am să încep prin a vă relata o amintire dureroasă şi una fericită, din propria mea copilărie. Nu am scris niciodată despre cea dureroasă aşa că, fiindu-mi puţin greu, voi începe din prezent spre trecut.

Una rece

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.