Cum ţi-au schimbat călătoriile inhibiţiile culinare?

Dacă nu l-aş fi cunoscut pe Alex poate că actul de a mânca ar fi rămas pentru mine un gest util şi necesar, o grijă în plus pe care nu ştiu niciodată cum să o iau: să mă bucur de ceea ce îmi place sau să mă abţin pentru că... ştii ce se întâmplă cu ceea ce e bun. Dar l-am cunoscut şi împreună cu el mesele au căpătat altă valoare. Nu am reuşit încă să mă molipsesc de pasiunea gătitului, mă apucă doar rar şi mă ţine puţin, dar am avut ocazia să experimentez gusturi noi, să înţeleg mai bine anumite arome, să caut în călătorii şi atracţii culinare, nu doar artă şi arhitectură.

Am fost întotdeauna deschisă la experienţe noi şi nu am avut inhibiţii majore cu anumite alimente ba dimpotrivă, atunci când ies din ţară chiar vreau să mănânc altceva faţă de ceea ce aş putea găsi acasă. Cu condiţia să am buget pentru ceva mai mult decât sendvişuri. Dar chiar şi sendvişurile pot fi făcute creativ, dacă îl provocaţi pe Alex.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.