A Kind of Magic!

Slow Italy – La notte delle masche in Sinio

Poveşti şi legende, ghicitoare care îţi pot prezice viitorul sau pot să îţi spună dacă dorinţa ta se va împlini, muzică, dans, teatru, magie, totul într-o seară fantastică la Sinio, în Langhe.

Parcurgând traseul romantic Langhe Roero, am oprit în ziua de 14 august în centrul istoric al unei mici localităţi, Sinio. Dacă nu am fi intrat atunci până în centru am fi dormit liniştiţi neştiind că se pregăteşte La notte delle masche, foarte aproape de Serralunga d’Alba, locul în care eram cazaţi. Evenimentul face parte dintr-o serie de mai multe - Notturni sulla Strada Romantica, care au loc în August.

În primul rând m-a impresionat buna organizare. Încă din şosea te aşteptau „indicatoarele vii” pentru parcare, oameni cu lanterne care te direcţionau spre locu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.