22 de bloguri de travel din România (2)

Fără să urmărim neapărat asta, şi de data aceasta intră pe listă un blog pe care îl ştiam deja şi un blog pe care l-am descoperit cu bucurie tocmai prin acest proiect. V-am spus noi de la început că această experienţă va fi una utilă măcar pentru noi, şi sunt convinsă că nu doar. Dacă nu ştii despre ce vorbesc ai aici toate detaliile proiectului:

22 de bloguri de travel din România, ediţia Decembrie 2012

Vreau să îţi amintesc de fiecare dată că alegerile noastre nu sunt într-o ordine ierarhică, nu vrem să stabilim cine e locul 1 şi cine e locul 22, facem doar o listă pe care vor fi cei care credem noi că merită, mai ales din punct de vedere calitativ, cu foarte mici note cantitative (vezi vârsta şi frecvenţa de actualizare blogului, menţionate printre criterii) Dar ca să nu te mai ţin în suspans, iată aleşii: Printre rânduri de Ioana

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.