22 de bloguri de travel din România – despre proiect

Ediţia decembrie 2012

Te-am anunţat deja de săptămâna trecută, odată cu aniversarea noastră de 3 ani, că am lansat acest nou proiect. Din dorinţa de a păstra cumva subiectul separat, ca reper pentru etapele care urmează, am decis sa reiau toate detaliile în acest articol. Îţi  reamintesc faptul că ne-am propus să întocmim o listă cu 22 de bloguri care să îndeplinească anumite criterii şi care să fie pe lista noastră principală de lecturat, bineînţeles că nu în termeni exclusivi. Asta până în 2013 când, la un moment dat, vom reface lista.

Proiectul acesta are mai multe componente şi, în ciuda subiectivităţii lui, se va baza foarte mult şi pe aportul sau propunerile tale, ca cititor. Ştiu că nu vom putea acoperi toţi cititorii de pe net, că valoarea acestei liste nu va fi una absolută şi generală, dar nici nu vom urmări să urcăm pe tron sau să detr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.