Ne întorceam spre casă, după o ieșire scurtă de weekend, când mi-a venit următoarea idee:
- Petra, mă poți ajuta cu ceva? - Cu ce? mi-a răspuns ea din spate, cu o voce de parcă i-aș fi cerut să spele vase și să dea cu aspiratorul, în același timp. - Tu ai călătorit de atâtea ori cu noi. Poate că nu a fost întotdeauna așa cum ți-ai dorit. Ai fi de acord să mă ajuți să scriu un articol în care să fii tu aceea care dai sfaturi părinților, despre cum să călătorească cu cei mici? - Da, sigur! - Vrei să te gândești puțin la asta și apoi să vorbim? - ... - Petra? - Da, da, o să mă gândesc, a mai spus ea, apoi s-a afundat din nou în lectură.
Nu s-a gândit. Așa că, atunci când am ajuns acasă, m-am prezentat cu pixul și cu foaia în mână și i-am spus că o să-i iau un interviu. A părut încântată de idee. Nu-ți voi reproduce exact conversația, dar voi extrage în cele de mai jos cele mai importante sfaturi sau idei care au ieșit la lumină. N-am judecat...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.